Val av Kraftfoder
Vad är det som styr vilket kraftfoder från Salsa jag ska välja till min häst? Är det alltid rätt att välja ett tävlingsfoder när du har en tävlingshäst eller ett avelsfoder till din avelshäst? 
På Salsa tycker vi att valet av kraftfoder ska baserar sig på innehållet i grovfodret. Vi kan erbjuda alla våra kunder hjälp med analys av hö och hösilage. När du fått svar på din analys är du alltid välkommen att kontakta oss för att få hjälp med att tolka svaren och att använda dem i en foderstat. Läs om Salsas produktsortiment och skriv ut produktblad för exakt innehåll för din utvalda mix 
 
Standardsortiment (klicka på resp produkt för information)
Pelleterat foder Normalfoder Energifoder Proteinfoder Mineral/Vitaminfoder
Salsa Naturell Grön      
Färdig mix Normalfoder Energifoder Proteinfoder Mineral/Vitaminfoder
Salsa Bas      
Salsa Hot Mix      
Salsa Havrefri Mix      
Salsa Xtra Mix      
         
Salsa Bas Mineraler      
Övrigt sortiment
Vithavre        
Svarthavre        
Kornkross        
Sojamjöl        
Betfor        
Linfrökaka        

 Övrigt sortiment se vår beställnings sida.

Utfodringsmöjligheter

I tabellen nedan kan du välja det utfodringsalternativ som passar bäst in i ditt stall. Tänk efter hur många fodermedel du kan och vill hantera. Är det många i stallet som sköter utfodringen är det kanske lämpligare med ett färdigfoder för att undvika felaktigheter vid utfodringstillfället. Odlar du egen foderspannmål kan vi göra ett koncentrat eller Mineral/Vitamin Mix som ger en ekonomisk och enkel lösning på din utfodring.